Noul iPhone, un succes! O primărie din România a comandat deja 8 milioane de bucăţi

Poate și-ar fi dorit, dar nici măcar răposatul Steve Jobs nu ar fi putut prevedea ce succes teribil o să aibă prezentarea noilor modele de iPhone de aseară. Deja câteva zeci de milioane de bucăți au fost comandate, recordul fiind deținut de o primărie de comună din România, care a precomandat deja 8 milioane de telefoane.

Întrebat de ce a făcut asta, Ioan Snegură, primarul comunei de doar 5000 de locuitori, spune că s-a uitat și la preț, dar mai ales la calitatea materialelor folosite. „Noile feature-uri nu mă impresionează ca altă dată deși sunt, cum mă așteptam, printre cele mai bune. Ce-mi pasă acum mai mult este durata bateriei, că eu vorbesc mult la telefon și mai stau și pe Facebook câteodată, să răspund alegătorilor”.

Achiziția publică a stârnit totuși ceva controverse în comună, existând voci care spun că poate ar fi trebuit cumpărat telefonul de anul trecut, care e aproape la fel de bun dar mult mai ieftin! „Un primar gospodar s-a fi uitat pe Olx, sau ar fi pus pe cineva să facă, și ar fi putut lua 8 milioane de telefoane la jumătate de preț. Și ce dacă sunt de anul trecut? Dom’ne, dacă-și face treaba? Oricum nu folosești tot ce ai pe el, îl iei așa, să ai un telefon, să nu pari prost”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

13 septembrie 2018 08:45
Citește mai mult despre: iPhone primarie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult