Noul iPhone, un succes! O primărie din România a comandat deja 8 milioane de bucăţi

Poate și-ar fi dorit, dar nici măcar răposatul Steve Jobs nu ar fi putut prevedea ce succes teribil o să aibă prezentarea noilor modele de iPhone de aseară. Deja câteva zeci de milioane de bucăți au fost comandate, recordul fiind deținut de o primărie de comună din România, care a precomandat deja 8 milioane de telefoane.

Întrebat de ce a făcut asta, Ioan Snegură, primarul comunei de doar 5000 de locuitori, spune că s-a uitat și la preț, dar mai ales la calitatea materialelor folosite. „Noile feature-uri nu mă impresionează ca altă dată deși sunt, cum mă așteptam, printre cele mai bune. Ce-mi pasă acum mai mult este durata bateriei, că eu vorbesc mult la telefon și mai stau și pe Facebook câteodată, să răspund alegătorilor”.

Achiziția publică a stârnit totuși ceva controverse în comună, existând voci care spun că poate ar fi trebuit cumpărat telefonul de anul trecut, care e aproape la fel de bun dar mult mai ieftin! „Un primar gospodar s-a fi uitat pe Olx, sau ar fi pus pe cineva să facă, și ar fi putut lua 8 milioane de telefoane la jumătate de preț. Și ce dacă sunt de anul trecut? Dom’ne, dacă-și face treaba? Oricum nu folosești tot ce ai pe el, îl iei așa, să ai un telefon, să nu pari prost”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

13 septembrie 2018 08:09