Noul Logan, doar 2 stele NCAP: „Avea mai multe, dar au căzut când s-a trântit uşa“

Reprezentanții Dacia dau vina pe ghinion pentru cele doar două stele obținute la testele de siguranță NCAP. Ei spun că noul Logan ar avea de fapt cinci stele NCAP, doar că persoana care a făcut testele a trântit prea tare ușa și trei stele au căzut din cauza impactului.

„Dacă ar repeta cineva testul fără să trântească ușa am obține cinci stele“, spun cei de la Dacia. „Noi producem, totuși, mașini, nu uși, deci nu e normal să fim penalizați pentru probleme cu trântirea ușilor. Oamenii s-au învățat prost, dacă văd că e Dacie trântesc ușa, nu-i interesează de mașină așa tare. Ce, credeți că la Volvo sau Mercedes n-ar cădea niște stele dacă trântești tare ușa?“

Mai mult, cei de la Dacia acuză că stelele căzute după trântirea ușii au fost furate și puse probabil la o altă mașină. „Undeva există o mașină cu două stele NCAP care se laudă că ar avea cinci, dar sunt stele furate de la noi. Le-am căutat pe sub mașină, pe sub scaune, peste tot, dar nici urmă de cele trei stele ale noastre. Sunt interese mari la mijloc, cineva vrea să ne fure locul pe piața auto“, acuză reprezentanții Dacia.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
16 aprilie 2021 16:04
Citește mai mult despre: dacia Logan

Alte articole

Vezi mai mult