Noul Logan, ridicat de la salonul auto Geneva, pentru că era parcat pe avarii în standul Maserati

Dacia face din nou senzaţie la saloanele auto. Noul model Logan a fost amendat cu 600 de franci şi ridicat de o autospecială la salonul auto Geneva, unde fusese lăsat pe avarii în standul Maserati, pe motiv că “2 minute stau, boss”. Mai mulţi vizitatori au fost însă încântaţi de prezenţa Loganului, şi au felicitat echipa Maserati că au adus un automobil vintage, din anii 1930-1940.

Celelalte mărci din vecinătatea standului Dacia s-au mobilizat rapid şi au adus bidoane de 5 litri umplute cu apă, cu care au ocupat locurile de parcare, ca să nu vină Loganul şi la ei. Cei de la Maserati s-au plâns că tot timpul cât a fost parcat Loganul la ei era îmbulzeală, pentru că zeci de români erau pe sub el, se chinuiau să-l repare cu o sârmă, şi alte câteva sute se uitau la reparatori şi mâncau seminţe.

După ce a fost ridicat, Loganul a fost dus înapoi în standul Dacia, unde clienţii au fost invitaţi să-l împingă cu mâna lor, ca să simtă pe pielea lor ce înseamnă experienţa Dacia. Experţii estimează că noul Logan se va vinde mai bine decât orice alt model Dacia, pentru că în premieră absolută are opţiunea de montare eleron atât în spate, cât şi în faţă.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 martie 2017 17:37
Citește mai mult despre: dacia Logan Maserati

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult