Ieri, în cadrul unui show incendiar, coreenii de la gigantul high-tech Samsung au lansat ultimul lor model de smartphone, mult-așteptatul Galaxy S8. Acesta beneficiază de o serie de tehnologii revoluționare și este disponibil deja la precomandă în toate cazarmele de pompieri din țară. 

telefon s8 pompieri.jpg

„Legislația europeană prevede ca la achiziționarea oricărui produs Samsung de după 2015 cumpărătorul trebuie să facă și un curs ISU de prim-ajutor și prevenire a incendiilor. Sigur, normele metodologice spun să ai și un mic stingător în poșetă și o pătură în care trebuie învelită victima, dar aceastea vor deveni obligatorii abia din 2020, adică de la Samsung Galaxy S11”, a declarat șeful ISU, g-ral Constantin Șovăială.

Noul telemobil Samsung are patru butoane, ecran tactil, o formă rectangulară, camere foto pe fiecare parte, o baterie care poate fi reîncărcată zilnic cu un dispozitiv cu fir ce poate fi introdus în priză. Telefonul are un sistem de operare electronic care perminte instalarea de programe software pentru divertisment, orientare turistică și dobândirea de informații.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 30.03.2017 15:29 IT & Știința

National Cinematografic