Noul Samsung Galaxy S8 se găsește deja la precomandă în toate cazarmele de pompieri din țară

Ieri, în cadrul unui show incendiar, coreenii de la gigantul high-tech Samsung au lansat ultimul lor model de smartphone, mult-așteptatul Galaxy S8. Acesta beneficiază de o serie de tehnologii revoluționare și este disponibil deja la precomandă în toate cazarmele de pompieri din țară.

„Legislația europeană prevede ca la achiziționarea oricărui produs Samsung de după 2015 cumpărătorul trebuie să facă și un curs ISU de prim-ajutor și prevenire a incendiilor. Sigur, normele metodologice spun să ai și un mic stingător în poșetă și o pătură în care trebuie învelită victima, dar aceastea vor deveni obligatorii abia din 2020, adică de la Samsung Galaxy S11”, a declarat șeful ISU, g-ral Constantin Șovăială.

Noul telemobil Samsung are patru butoane, ecran tactil, o formă rectangulară, camere foto pe fiecare parte, o baterie care poate fi reîncărcată zilnic cu un dispozitiv cu fir ce poate fi introdus în priză. Telefonul are un sistem de operare electronic care perminte instalarea de programe software pentru divertisment, orientare turistică și dobândirea de informații.

30 martie 2017 13:03

Alte articole

Vezi mai mult