Nu doar vești rele! Ninsoarea e mană cerească pentru snow-vegani, românii care mănâncă doar zăpadă

În timp ce alții se otrăvesc cu carne sau cu toxicele legume stropite cu nitrați, nitriți și GMO, un grup restrâns dar inteligent de români a ales o dietă revoluționară, ce-i va face mult mai sănătoși decât semenii lor. Snow-veganii sunt cei ce se hrănesc numai cu zăpadă, substanță pe care o numesc „Pâinea lui Dumnezeu”.

„Omenirea nu a ajuns unde este mâncând carne sau plante. Omenirea a ajuns aici mâncând zăpadă, dar acest obicei străvechi s-a pierdut și acum stă zăpada pe străzi nefolosită. Uitați-vă la picturile rupestre, vedeți zăpadă undeva? Dar în mormintele din paelolitic? Găsim silexuri, blănuri, bijuterii dar nu găsim zăpadă, pentru că zăapda, ca și ciorba acum, se mânca”, spune Aurel Goga, președintele asociației Snow-Vegani pentru viață.

Aceștia spun că gheața și zăpada topită nu sunt potrivite pentru o dietă sănătoasă. „Zăpada topită este, practic, zăpadă tratată termic, iar gheața nu este altceva decât apă artificială”. Snow-veganii mănâncă foarte mult iarna, când este zăpadă din belșug, iar vara trăiesc din stratul de grăsime sau se îndreaptă spre țările reci unde se găsește zăpadă naturală.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

6 ianuarie 2017 15:01

Alte articole

Vezi mai mult