Ne mirăm că ne umplem de asistaţi social şi şomeri, dar nici nu facem facultăţi pentru joburile care se cer. La ASE, noul an universitar va fi inaugurat şi anul acesta fără facultatea de videochat, cu toate că zeci de mii de joburi în domeniu aşteaptă să fie ocupate de absolvente de ASE.videochat_ase.jpg

Pentru românce, avantajele facultăţii de videochat sunt evidente. Acestea nu trebuie să aibă BAC-ul ca să fie admise, ci trebuie să aibă sânii mari, fundul tonifiat şi multă imaginaţie, precum şi cunoştinţe serioase de limbi străine, pentru că doar străinii dau bani pe ceva ce în România se găseşte la orice colţ de stradă.

Deschiderea noului an universitar a fost marcată de proteste, mii de fete care îşi doresc o carieră bănoasă au venit să le bată obrazul rectorului şi decanului că nu le sprijină: “Relaţii internaţionale înseamnă mult mai mult decât credeţi voi, incompetenţilor”, au strigat tinerele.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 29.09.2017 19:04 IT & Știința

National Cinematografic