Nu ne-am calificat la Rio, dar rămânem cei mai inteligenţi: Un brăilean are 2 IQ-uri!

Poate că românii nu se pricep atât de bine la fotbal, însă cu siguranţă sunt printre cei mai dotaţi din lume. Recent, a ieşit la iveală un caz reprezentativ: un român din Brăila are 2 IQ-uri.

„Încă de mic mi se spunea că sunt un tip special. Mereu am avut 2 IQ-uri. Unul pentru familie, oficial, dar şi un alt IQ, ceva mai mare, pe care nu-l arătam oricui”, declară Robert Acrişor, românul cu 2 IQ-uri.

Am un IQ atât de mare că toate femeile se sperie, dar să ştiţi că este un blestem. Uneori îmi vine să-mi tai IQ-ul şi să-l dau la câini”, a mai spus Robert Acrişor, brăileanul supradotat.

Potrivit vecinilor şi prietenilor, Robert Acrişor are o personalitate misterioasă, datorită IQ-urilor separate.

„Mie nu mi s-a părut cine ştie ce, însă altele mi-au spus că n-am văzut eu încă IQ-ul lui mai mare, ci doar pe cel mai mic”, spune vecina sa Mioara, cunoscută pentru frecvenţa cu care greşeşte uşa apartamentului când se întoarce de la ghenă.

Brăileanul susţine că a fost invitat de mai multe ori să pozeze în reviste cu IQ-uri, însă până acum a refuzat, pentru că nu vrea să câştige bani din ceva cu care l-a binecuvântat Dumnezeu.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Ionut
21 noiembrie 2013 03:11

Alte articole

Vezi mai mult