Telescopul Hubble ne-a confirmat că formele de viaţă idioate nu sunt unice pe Terra. Pe o planetă din galaxia noastră au fost identificate mucuri de ţigară şi dintr-unul chiar mai ieşea un firicel de fum, semn că şi pe alte planete sunt idioţi care fumează şi, mai rău, care aruncă chiştoacele pe jos.chistoace_planeta.jpg

“De azi omenirea ştie că nu mai e singură în univers şi nu doar atât, am aflat şi că e posibil să fim noi cea mai inteligentă formă de viaţă, că am văzut că printre chiştoace sunt şi de-alea de ţigări slims, deci au şi extratereştrii proştii lor”, spune D.C. Ball Popsko, savant NASA.

Prima decizie după descoperirea planetei fumătorilor a fost să trimitem un mesaj în direcţia lor, cu mesajul “Aveţi un foc?”. Savanţii consideră că dacă ne răspund cu “N-avem, nu fumăm”, înseamnă că extratereştrii au intenţii ostile şi se tem să nu le furăm bricheta.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Friday, 13.09.2019 20:43 IT & Știința

National Cinematografic