Tupeu fără limite în industria de mezeluri. Deși prețul petrolului e aproape zero, în magazine parizerul se vinde cu aceleași prețuri, dacă nu chiar mai mari, și asta în condițiile în care parizerul este derivat din petrol, prin procedee relativ simple.explozie_parizer_rusia.jpg

Producătorii de parizer se scuză că în prețul de la raft sunt multe accize, dar și că parizerul conține și multă hârtie igienică, și aia se tot scumpește. ”Ca să ținem pasul cu săracii, care s-au înmulțit în ultima perioadă din cauza șomajului, suntem obligați să băgăm tot mai multă hârtie igienică în rețetă, să-l umflăm”, spun producătorii.

Producătorii au și alte pretexte să țină prețul sus, dând vina și pe cantitatea mare de coloranți sintetici. Ei mai susțin și că membrana care învelește parizerul este foarte scumpă, fiind făcută la un laborator secret, unde nimeni nu are voie să pătrundă și să fure formula chimică a învelișului, care reușește să țină una din cele mai periculoase substanțe fără să se dezintegreze.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 24.04.2020 09:21 IT & Știința

National Cinematografic