O babă e atât de plină de păr de pisică încât i se spune Chewbacca

Scene desprinse parcă din Războiul Stelelor într-un bloc din Berceni, unde o babă cu 17 pisici e complet acoperită cu păr de pisică și vecinii îi spun Chewbacca. Baba comunică doar prin niște mormăieli pe care nu le înțelege nimeni, dar e mai inteligentă decât cred vecinii: știe indexul de la toate contoarele din bloc, dar și câte persoane stau în fiecare apartament.

Sunt și vecini care spun că baba chiar este Chewbacca. Ei susțin că zilnic vin cavaleri Jedi în sutană pe la ea, dar și un pitic verde cu păr în urechi, despre care se crede greșit că ar fi administratorul blocului și că de fapt ar fi chiar Yoda, bun prieten cu Chewbacca. Un vecin care a încercat s-o curețe pe Chewbacca cu rola adezivă spune că a doua zi și-a găsit preșul de la intrare sfâșiat de gheare de pisici.

”Doamna Chewbacca vine la toate ședințele de bloc și acuză conspirația forțelor răului, Sith, care au de gând să pună contoare electronice și să distrugă echilibrul Forței din Asociație”, declară Mioara, locatară din bloc. Ea spune că situația seamănă cu cea de pe Naboo: ”E ca la nabooni aici”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
28 aprilie 2021 13:34
Citește mai mult despre: babă Chewbacca pisică Star Wars

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult