După mii de ani în care a evitat să intre în contact cu noi, o civilizație avansată a decis în sfârșit să vină pe Terra. Extratereștrii nu au zăbovit însă mult. ”Am venit doar să vă spunem că Gabi Firea este cea mai proastă ființă din Univers”, a spus unul dintre extratereștri. ”Există milioane de civilizații în Univers, dar niciuna nu deține o ființă atât de proastă ca Gabi Firea.”

extraterestru_gabi_firea.jpg Extratereștrii spun că prostia lui Gabi Firea e vizibilă chiar și de la mii de ani lumină distanță, fiind de departe lucrul care circulă cu cea mai mare viteză și pe cele mai mari distanțe din tot Universul. Spre comparație, dacă Soarele ar străluci cu aceeași intensitate cu care se manifestă prostia lui Gabi Firea, planeta Pământ s-ar pulveriza instant.

Extratereștrii s-au scuzat că nu pot sta mai mult pe Pământ pentru că e le e frică ca nu cumva prostia lui Firea să îi afecteze și pe ei. ”Dacă vă uitați la bucureșteni, o să observați că au devenit din ce în ce mai proști. Gândiți-vă doar că Bucureștiul are acum nu mai puțin de șapte primari pesediști, ceea ce înseamnă multă prostie, luată probabil de la Firea. Dacă stăm pe aceiași planetă cu Gabi Firea riscăm să ne contaminăm și noi de prostie”, cred cu tărie extratereștrii.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 26.07.2017 19:45 IT & Știința

National Cinematografic