O familie din Bucureşti şi-a anulat vacanţa de 1 Mai pentru că li s-a stricat filtrul de Instagram

Dacă ar fi o aplicaţie pentru eşec, ei ar fi în logo! E vorba de familia Coltea, din Berceni, cărora li s-a stricat Instagramul chiar înainte de weekendul de 1 Mai. Spre disperarea lor, nu s-a mai putut face nimic, pentru că trebuie să chemi un instalator specializat şi piesele vin din Germania, ceea ce durează foarte mult. Acum familia Coltea riscă să rateze şi concediul din august, sau să pună în Facebook poze fără filtru, ceea ce fac doar oamenii trecuţi de 60 de ani, sau pocăiţii.

“Era un filtru la care am muncit destul de mult. Era un Reyes modificat, cu luminozitate mai scăzută, asta adăuga un aer de mister familiei noastre. Copiii păreau mult mai deştepţi în lumina aia şi nu ţi-ai fi dat seama cât de îndoctrinaţi sunt, de la ora de religie”, explică Marian Coltea, trist.

După vacanţă, s-au uitat pe pozele puse de alte familii, pe care le-au criticat prin comentarii pe Facebook: “Uite, aici sunt în rapiţă. Ce fraieri, au pozat contre-jour, ce amatori! Noi am fi folosit filtrul, şi ţineam copiii pe umeri, ca să dăm mai multă verticalitate compoziţiei”, comenta Gianina Coltea, tristă că tot felul de neaveniţi au filtru de Instagram.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
3 mai 2017 13:05
Citește mai mult despre: 1 mai filtru instagram vacanta

Alte articole

Vezi mai mult