O femeie nu poate avea orgasm pentru că se gândeşte încontinuu la mindfulness

Poveste tristă într-un cartier din Bucureşti, unde o româncă a făcut greşeala de a pătrunde în periculoasa lume a mindfulnessului. Din păcate acum se gândeşte constant la mindfulness şi din această cauză nu mai poate avea orgasm. Femeia se întreabă în timp ce face sex dacă nu cumva e blocată în nefericire şi dacă se concentrează suficient să se bucure de căutarea satisfacţiei în micii paşi spre explozia de fericire.

“Când se apropie momentul, încep să mă întreb dacă sunt suficient de prezentă în această partidă de sex, dacă îmi înţeleg motivaţia pe care am avut-o când am ales acest bărbat, dacă poziţia chiar mă satisface, dacă simt plăcere sau doar mă mint, pentru a-mi înşela adevăratele dorinţe”, explică Mihaela D, femeia pentru care orgasmul a devenit o amintire.

Chiar şi atunci când încearcă singură să-şi producă un orgasm, femeia spune că începe să se gândească la împlinire şi momentul se disipează. De frustrare, începe să piardă concentrarea: “Se duce dracu’ mindfulnessul şi încep să mă gândesc la filme, la reţete şi la ce mai am eu de făcut, în loc să mă concentrez la ce e important”.

Vecinii confirmă că înainte să se apuce de mindfulness  o auzeau cum geme de plăcere, dar acum aud tot mai des urletele ei de furie şi nemulţumire provocate de absenţa orgasmului.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
21 martie 2019 18:40
Citește mai mult despre: mindfulness orgasm

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult