O ființă cu tentacule din Tau-Ceti acuză: La Miss Univers câștigă doar pământence!

Acuzații de discriminare la concursul de frumusețe Miss Univers. O ființă, femelă potrivit propriilor sale declarații, susține că nu e normal ca la un concurs pe tot universul să câștige în fiecare an doar pământence. Ființa cu tentacule se plânge că și ea e în stare să spună pe scenă că vrea pace în galaxie și încetarea conflictului mocnit cu romulanii, deci de ce nu primește titlul?

”De când a devenit tentaculul ceva indezirabil la o femeie? În secolul XVI femeile din picturi aveau toate tentacule. Și de ce este obligatorie proba de costum de baie, care pe mine mă dezavantajează din start, din moment ce eu pot înota exclusi în lacuri de amoniac lichid și apa îmi face rău?”, spune minunata ființă. 

O altă femelă indignată, de pe planeta Auriga, spune răspicat: „Femeile fără colți și gheare sunt un construct social inventat, de patriarhat. Chiar dacă scuip acid sulfuric și ucid astronauți așa ca hobby, asta nu înseamnă că nu sunt o persoană frumoasă! Am crescut zeci de mii de copii și m-am plimbat și prin tot universul, nu-mi luați șansa de a mă afirma ca frumusețe galactică”, a declarat extraterestra-regină din filmul Alien.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
17 mai 2021 15:05
Citește mai mult despre: Alien Miss Univers

Alte articole

Vezi mai mult