O firmă are internet atât de bun că un angajat a venit la job prin skype şi nu s-a prins nimeni

Stupoare într-o firmă din București, unde angajații au descoperit că un coleg de-al lor, project manager pe două proiecte importante, nu venea deloc la muncă și mima prezența la job prin Skype. Angajatul a profitat de conexiunea bună la internet de la birou pentru a sta acasă și a vorbi cu colegii de parcă era în biroul de lângă.

„De obicei nu intram la el în birou că părea tot timpul că este cu cineva, vorbea încontinuu, ținea ședințe, ridica tonul, dădea indicații. Am zis că ăstuia chiar îi place munca, nu vrem să-l întrerupem. Abia după trei săptămâni ne-am dat seama că nu e nimeni în birou, când am venit cu un tort surpriză de ziua lui și n-am găsit pe nimeni înăuntru, doar calculatorul”, spune un coleg.

Marcel Tătărescu, tânărul care a folosit această metodă, spune că a profitat și el de conexiunea de internet de la firmă. „De când au tras internet cu fibră optică de la Vodafone, am văzut că e linia sigură, nu cade niciodată, și n-are rost să mai vin și eu la birou. Oricum noi între noi vorbim prin Skype când facem o ședință importantă sau hotărâm ce comandăm de mâncare la prânz”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

26 octombrie 2017 11:50
Citește mai mult despre: birou internet sedinta skype

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult