O firmă de dezinsecție caută programatori: „Am auzit că se pricep la debugging”

Chiar şi companiile din cu totul alte domenii de activitate încep să se gândească să angajeze IT-işti! O firmă de dezinsecţie din cartierul bucureştean Pantelimon a anunţat că recrutează de acum încolo doar programatori. CEO-ul Marcel Popescu, cunoscut la el pe scară ca „nea Marcel”, are şi o explicaţie: a auzit că se pricep la debugging.

„Am un flăcău în bloc care vorbeşte toată ziua numai de găsit buguri, eliminat buguri… Normal că eram curios, am căutat şi eu într-un dicţionar să văd ce-i ăla bug”, explică nea Marcel. „Păi dacă-s aşa buni la vânat gândaci, ia să-i angajez eu la mine la dezinsecţie.”

Din păcate, salariul oferit specialiştilor în IT la mica firmă de dezinsecţie nu e cel mai grozav, iar metodele lui nea Marcel sunt destul de primitive: „Să dai cu apă şi săpun prin colţurile camerei şi pe la scurgerea din baie, pe unde vin bugurile. Ştiţi voi, aia unde bagă instalatorii Pythonul să desfunde”, explică nea Marcel.

„Sincer, dacă eşti un programator bun şi îţi cauţi job, mai bine te îndrepţi spre ceva serios. Arnia, de exemplu, recrutează Full Stack Cloud Engineers (Java/.NET) care se pricep la Azure şi vor să schimbe lumea prin tehnologii pentru energie regenerabilă”, a declarat un vecin, derutându-l maxim pe nea Marcel.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

11 februarie 2021 11:57

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult