O nouă ipoteză. Dacă îţi creşte greutatea înseamnă că te apropii de viteza luminii

Ecuațiile nu mint! Fizicienii au o veste bună pentru toți românii șocați să vadă valorile indicate de cântar după Crăciun. O creștere a masei corporale poate însemna și altceva decât o augmentare a țesutului adipos, deci nu renunțați încă la cârnați, cozonaci și afumături!

”Teoria Relativității a lui Einstein demonstrează fără echivoc că masa unui corp crește atunci când acesta se apropie de viteza luminii. Cu cât greutatea crește mai brusc, cu atât accelerați probabil mai brutal spre 300.000 km/s, deci poate că nu e neapărat pentru că ați mâncat un kil de salată boeuf și 400 de sarmale”, spune fizicianul Decebal Popescu.

Pentru că de Crăciun foarte mulți români au remarcat o creștere a greutății, înseamnă că toată planeta accelerează și în curând masa noastră va deveni infinită, dacă nu reușim totuși să stopăm procesul cu o rezoluție de Anul Nou prin care să renunțăm măcar la ciocolată și vin. În caz contrar, până la Paști România va intra în colaps gravitațional și va deveni o gaură neagă adipoasă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
29 decembrie 2020 08:34
Citește mai mult despre: fizică greutate îngrășat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult