O nouă modă! Românii îşi pun repartitoare pe laptop, să plătească mai puţin la internet

Mii de români au făcut cerere la RDS şi alţi furnizori de internet să fie scoşi de la sistemul de păuşală, ca să le vină facturi de internet mai mici, motivând că ei au repartitoare de internet.

„Eu intru puţin seara, să pun pozele cu pisici în Facebook şi să mai semnez câte o petiţie online, iar vecinul meu trage încontinuu filme de pe internet! Amândoi avem 50 de lei lunar! Păi e posibil să ne factureze la fel? Eu am făcut cerere la RDS, dar mi-au râs în nas! Eu am să merg până la CEDO!”, declară supărat Robert Acrişor, abonat RDS.

Abonaţii nemulţumiţi spun că dacă bate wirelessul la tine în casă plăteşti şi tu o cotă parte din consumul vecinului şi situaţia celor care au cabluri prin casă e cea mai neplăcută, pentru că plătesc jumate-jumate cu vecinul tot traficul.

În unele blocuri din Capitală, locatarii deja au făcut o înţelegere: pornesc internetul simultan, să consume toţi la fel şi să nu fie nicio supărare.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
4 februarie 2014 15:02

Alte articole

Vezi mai mult