Un corp ceresc de mari dimensiuni, considerat al patrulea cel mai mare asteroid din sistemul solar, ar putea fi o planetă pitică, a anunţat Uniunea Astronomică Internaţională (IAU), transmite Press Association, citată de Agerpres. Conform astronomilor, planeta este una pitică nenorocită care are o rotație ciudată în jurul soarelui, de șomâldoacă escroacă. 

planeta_piticanenorocita.jpg

În cazul unei reclasificări această planeta, situată în centura de asteroizi, între Marte şi Jupiter, ar deveni cea mai mică planetă pitică din sistemul solar și ar schimba felul în care sunt văzute corpurile astrale de mici dimensiuni. „Apăi nu face asta ordine la mine-n sistemul solar, poată să vină cu poliția, cu gorilele peste Institutul Astronomic, Marian, adu-n pizda mă-tii telescopul, vă bag în pușcărie și pe ea la fel”, a declarat Corneliu Van Tremens, președintele Uniunii Astronomice Internaționale.

Acesta a precizat că în mod normal nu ar trebui să fie clasificată drept planetă, că e atât de pitică că nu pleacă nici ascensorul spațial cu ea. Pe lângă Ceres şi Pluto, există alte trei planete pitice cunoscute în sistemul solar – Haumea, Makemake şi Eris, dar nici una atât de escroacă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 28.10.2019 15:18 IT & Știința

National Cinematografic