O româncă a lansat Video Chat GPT și îți arată țâțele indiferent ce întrebi

Exemplu de inteligență românească! Mioara Papuc, cunoscută IT-istă din Sectorul 4, a lansat un concurent serios pentru celebrul Chat GPT. Noul soft se numește Video Chat GPT și deja are sute de mii de utilizatori, pentru că soluțiile oferite de Mioara sunt net superioare celor oferite de ChatGPT. La fiecare solicitare a utilizatorilor, Video Chat GPT afișează o poză random cu țâțele Mioarei.

”Am atras fonduri consistente prin platforma noastră de plăți online și în curând vom lansa versiunea premium de Video Chat GPT, în care voi arăta țâțele live clienților serioși, business”, explică Mioara. Principiul din spatele Video Chat GPT este simplu și e strâns legat de motivul pentru care a fost inventat internetul: țâțele.

”În 1988 doi militari americani își trimiteau unul către altul o poză cu țâțe. A fost începutul acestei frumoase aventuri IT, care azi este dusă la perfecțiune de Video Chat GPT. De fapt, ce vrea acel om care solicită unui motor de căutare să scrie o listă de 10 lucruri amuzante despre mașinile diesel, de exemplu? El în sinea lui vrea să vadă niște țâțe, iar noi exact asta îi oferim”, explică Mioara.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 noiembrie 2023 13:12
Citește mai mult despre: Mioara Papuc țâțe videochat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult