O româncă a plecat în Somalia ca să afle secretele dietei intermittent fasting

Dacă vrei să faci performanță, înveți de la cei mai buni! O româncă, probabil vegană după aspectul pământiu al feței, a decis să plece în Somalia, ca să descifreze tainele postului intermitent, cea mai nouă modă în materie de diete și slăbit. Femeia are de gând să mai slăbească încă 800 de grame, după ce a constatat că e atât de grasă încât până și ochelarii îi lasă urme pe stratul adipos de pe nas.

”În timp ce în Europa sau America un regim de tip intermittent fasting înseamnă o singură masă pe zi, în Africa același tip de regim dă rezultate net superioare, pentru că presupune o masă pe săptămână, sau chiar o masă pe lună, în cazul Somaliei, spune Mioara, femeia care a decis să țină postul somalez.

”Somalezii nu se joacă cu dietele. Ei pot să slăbească când vor. Au o voință incredibilă. Un singur sat de somalezi poate să slăbească într-un an cam cât se slăbește în Europa în total în aceeași perioadă. Diferența fiind că la europeni se pune totul la loc, pe când somalezii fac cumva și rămân supli tot restul vieții”, explică nutriționistul Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
25 ianuarie 2023 23:39
Citește mai mult despre: fasting post Somalia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult