O vrăjitoare i-a prezis corect viitorul unui român: ”tu vei pleca din țară, băiatule!”

Profeție cu un grad de precizie remarcabil de mare în Roșiorii de Vede, unde o ghicitoare i-a prezis unui client viitorul: ”Băiatul meu, tu vei pleca din țară definitiv până la sfârșitul acestui an”. Românul care și-a primit profeția spune că e incredibilă puterea ghicitoarei, despre care crede că are har: ”Nu i-am spus că eu am deja bilete dus pentru Italia”, declară impresionat Sergiu Rușanu, clientul ghicitoarei.

Ghicitoarea i-a prezis și că își va găsi un loc de muncă plătit decent, că va trăi ca un om normal într-o țară normală și că va uita destul de repede de România. ”Puterea ei de a vedea viitorul ar face de rușine chiar și un computer cuantic”, spune Sergiu.

Din păcate, nu toate profețiile ghicitoarei au fost de bine. Ea l-a avertizat pe client că la mașina germană pe care o deține urmează să schimbe capetele de bară, rulmenții pe spate și sincronul de la treapta a doua de viteze. Ea a prevăzut la fel de corect că la service românul va fi țepuit și i-a spus foarte precis și cât va fi factura, pe piese și manoperă: ”Va fi vai de curul tău, române, primele două luni în Italia le vei munci doar ca să achiți țeapa la service”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 august 2023 10:44
Citește mai mult despre: italia prezicere profeție service viitor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult