Oamenii din Drumul Taberei, anunțați că în 3 ani le vine și Facebook-ul nou

Încă un val de promisiuni mincinoase pentru bieții locuitori din Drumul Taberei. După ce a devenit clar că nu vor circula prea curând cu metroul pe care îl așteaptă de zeci de ani, mai nou li s-a spus că o să le vină în 3 ani și Facebook-ul nou, care la ei încă întârzie, deși cam tot restul lumii îl are. Între timp tăbărenii își prăjesc ochii pe Facebook-ul vechi, care nu are Dark Mode.

”E inadmisibil! Ni s-a spus săptămâna trecută că se bagă și la noi în cartier și să așteptăm cuminți. Cât să mai așteptăm. În Berceni este din august noul Facebook. Râde lumea de noi. Acum ni s-a spus să ne dezactivăm Whatsappurile, ca să poată să intre noul Facebook. Păi se poate așa ceva? Eu cum mai aflu lucruri despre lume, că sunt total izolată aici în Drumul Taberei!”, spune Sânzi, din zona Romancierilor.

Experții în IT spun că totul e pregătit să se bage noul Facebook, lucrările sunt finalizate în proporție de 99%, dar mai trebuie testate sistemele de privacy, butonul de block și de unfollow, precum și transferul Like-urilor, care având în vedere situația din Drumul Taberei, durează mai mult, deci poate peste 3 ani.

Ce e cert e că oamenii sunt mințiți în continuare și probabil când o să aibă noul Facebook deja toți ceilalți vor avea noile tehnologii, lăsând din nou în spate cel mai anacronic cartier al Capitalei.

Scris de TNR
2 septembrie 2020 13:09
Citește mai mult despre: Drumul Taberei

Alte articole

Vezi mai mult