Oare sunt români? Astronauții Space X au aplaudat la aterizarea capsulei

Asta schimbă totul! Se pare că astronauții trimiși în spațiu de Elon Musk ar fi de fapt români. În momentul în care specialiștii au recuperat capsula, din interior se auzea un zgmot de aplauze.

Deși fuseseră instruiți să rămână pe locurile lor cu centurile puse, astronauții s-au ridicat, și-au luat bagajele și au așteptat în picioare până s-au deschis ușile, un alt semn că aceștia sunt probabil români.

Astronauții au început să aplaude imediat ce au ieșit de pe orbită și s-a oprit doar după ce colegii de la Space X au deschis ușile. În acel moment astronauții și-au pornit telefoanele și au început să vorbească tare. ”Uite, acum am aterizat. Pe unde ești?”. Astronauții au insistat să fie luați de niște rude cu mașinile, refuzând să fie duși la decontaminare.

Un alt indiciu major că astronauții sunt români este că sub scaunele din capsulă a fost găsit un strat gros de coji de semințe și câteva peturi goale de bere, înfipte prin spatele căptușelii. Costumele spațiale erau pline de firimituri și resturi de sandvișuri și în cabină mirosea puternic a țigară.

Scris de TNR
3 august 2020 11:08
Citește mai mult despre: space

Alte articole

Vezi mai mult