Oficial mai proști decât maimuțele. Oamenii joacă la pariuri, maimuțele nu!

Un studiu făcut pe oameni, ca să nu sufere maimuțele inutil, arată că de fapt maimuțele au depășit omul la inteligență, din cauza involuției accelerate a humanoizilor. În prezent, oamenii sunt extrem de proști și desfășoară activități extrem de stupide, precum jucatul la pariuri sau păcănelele.

”Am realizat un experiment. Am dat unui român și unui cimpanzeu 100 de lei și i-am lăsat singuri pe Bvd. Iuliu Maniu din Capitală. Românul a intrat în prima sală de pariuri și a băgat toți banii pe un meci, pariul fiind că învinge Dinamo. De aici deducem că IQ-ul lui e undeva la 34. În schimb, cimpanzeul a intrat în prima bancă, unde a depus 50 de lei, și cu 50 lei a investit la bursă. Vă las să trageți singuri concluziile”, explică antropologul Decebal Popescu.

Experimentul a demonstrat și că unele maimuțe se adună în grupuri în fața intrării la păcănele și râd în hohote de maimuțoii umani care intră acolo și își toacă salariile sau alocațiile copiilor. Unii chiar filmează și pun clipurile pe Youtube și fac bani din reclame. Studiul a bulversat complet planeta, pentru că a ieșit la iveală că prostia e foarte răspândită printre oameni. Reacțiile oamenilor nu au întârziat: ”Facem pariu că studiul e greșit?”, semn că sunt într-adevăr foarte proști.

Scris de Ionut
1 aprilie 2022 06:46
Citește mai mult despre: maimuță pariuri studiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult