Olimpicii români dau sfaturi celor rămaşi în ţară: „Ieşiţi pe la Salonta, la Nădlac e înghesuială”

Au învăţat, au obţinut rezultate excepţionale la olimpiadele internaţionale, ne-au făcut mândri şi acum lucrează în cele mai importante companii din lume. Chiar şi aşa, olimpicii noştri nu uită de unde au plecat, anunţând că vor să mai ajute în continuare România, mai ales pe colegii lor rămaşi acasă.

„Este important de ştiut că la Salonta este un punct vamal, când fugiţi din ţară este bine să folosiţi acest loc, e mult mai bun ca Nădlacul iar formalităţile vor dura doar câteva minute. Dacă, pe de altă parte, doriţi să fugiţi din ţară cu avionul, KLM are o ofertă foarte bună la bilete dus”, spun olimpicii români ce lucrează acum în străinătate.

Aceştia au mai precizat că nu vor uita niciodată de ţara de unde au plecat. „De fiecare dată când iau salariul undeva, în sufletul meu, mă gândesc la ţărişoara mea, unde aş fi putut ajunge chiar şi profesor şi aş fi câştigat aceeaşi sumă într-un an. Cel mai probabil ar fi trebuit să dau jumătate din el pe şpăgi să pot trăi relativ decent în scumpa mea ţară”, şi-a reamintit un olimpic român care lucrează acum în Seattle.

5 ianuarie 2014 07:01

Alte articole

Vezi mai mult