Olivia Steer acuză: Copiii vaccinați ajung să creadă că Pământul e rotund și alte aberații

Olivia Steer își continua războiul cu vaccinurile. După autism, ea a identificat un alt efect negativ al vaccinării copiilor, infinit mai periculos: le alterează iremediabil gândirea micuților. Ea e cerut ca toate vaccinurile să fie îngropate la o intersecție de patru cărări, la miezul nopții, altfel efectele lor negative vor bântui în continuare omenirea.

”Vaccinurile nu-i fac pe toți copiii autiști, însă de tâmpit îi tâmpesc pe toți”, a acuzat Olivia Steer. ”Deși se nasc cu o gândire sănătoasă, după vaccinare copiii încep să creadă tot felul de aberații: că Pământul e rotund, că timpul și spațiul sunt relative sau chiar că Pământul se învârte în jurul Soarelui.”

Olivia Steer spune că teoria Pământului rotund atrage multe alte minciuni. ”Teoria că Pământul e rotund și se învârte în jurul Soarelui e evident greșită, că dac-ar fi așa am cădea noaptea din pat direct pe tavan. Dar nu, ei, vaccinații, nu vor să recunoască adevărul, așa că au inventat o prostie la care i-au zis gravitație, care ne-ar ține să nu cădem în spațiu. Nu, noi nu cădem pentru că Pământul e plat, nu din alte motive”, crede cu tărie Olivia Steer.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
22 martie 2019 16:41
Citește mai mult despre: olivia steer vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult