Olivia Steer își continua războiul cu vaccinurile. După autism, ea a identificat un alt efect negativ al vaccinării copiilor, infinit mai periculos: le alterează iremediabil gândirea micuților. Ea e cerut ca toate vaccinurile să fie îngropate la o intersecție de patru cărări, la miezul nopții, altfel efectele lor negative vor bântui în continuare omenirea.

olivia_vs_galileo.jpg ”Vaccinurile nu-i fac pe toți copiii autiști, însă de tâmpit îi tâmpesc pe toți”, a acuzat Olivia Steer. ”Deși se nasc cu o gândire sănătoasă, după vaccinare copiii încep să creadă tot felul de aberații: că Pământul e rotund, că timpul și spațiul sunt relative sau chiar că Pământul se învârte în jurul Soarelui.”

Olivia Steer spune că teoria Pământului rotund atrage multe alte minciuni. ”Teoria că Pământul e rotund și se învârte în jurul Soarelui e evident greșită, că dac-ar fi așa am cădea noaptea din pat direct pe tavan. Dar nu, ei, vaccinații, nu vor să recunoască adevărul, așa că au inventat o prostie la care i-au zis gravitație, care ne-ar ține să nu cădem în spațiu. Nu, noi nu cădem pentru că Pământul e plat, nu din alte motive”, crede cu tărie Olivia Steer.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 22.03.2019 18:41 IT & Știința

National Cinematografic