Olivia Steer își continua războiul cu vaccinurile. După autism, ea a identificat un alt efect negativ al vaccinării copiilor, infinit mai periculos: le alterează iremediabil gândirea micuților. Ea e cerut ca toate vaccinurile să fie îngropate la o intersecție de patru cărări, la miezul nopții, altfel efectele lor negative vor bântui în continuare omenirea.

olivia_vs_galileo.jpg ”Vaccinurile nu-i fac pe toți copiii autiști, însă de tâmpit îi tâmpesc pe toți”, a acuzat Olivia Steer. ”Deși se nasc cu o gândire sănătoasă, după vaccinare copiii încep să creadă tot felul de aberații: că Pământul e rotund, că timpul și spațiul sunt relative sau chiar că Pământul se învârte în jurul Soarelui.”

Olivia Steer spune că teoria Pământului rotund atrage multe alte minciuni. ”Teoria că Pământul e rotund și se învârte în jurul Soarelui e evident greșită, că dac-ar fi așa am cădea noaptea din pat direct pe tavan. Dar nu, ei, vaccinații, nu vor să recunoască adevărul, așa că au inventat o prostie la care i-au zis gravitație, care ne-ar ține să nu cădem în spațiu. Nu, noi nu cădem pentru că Pământul e plat, nu din alte motive”, crede cu tărie Olivia Steer.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Friday, 22.03.2019 15:41 IT & Știința

National Cinematografic