Olivia Steer recomandă ceaiul de roiniță cu propolis în caz de invazie rusească

Gata cu panica! Olivia Steer, celebră pentru sfaturile sale de viață sănătoasă, le recomandă românilor să apeleze la înțelepciunea străbunilor atunci chiar și atunci când vine vorba de cele mai noi amenințări la adresa sănătății noastre, precum invaziile rusești.

”Dacă te-ai tăia la un deget te-ai duce la benzinărie să faci plinul? Ți-ai cumpăra o arbaletă de vânătoare? Nu! Un ceai de roiniță, cu puțin propolis, fierbinte, îți ia orice grijă legată de soldații ruși”, explică Olivia Steer.

Vedeta precizează că dacă ți-e teamă de bombardamente, de rachete, dacă te trezești noaptea nădușit și speriat că a tras un rus cu tancul în tine, un extract de isop, pe care bandiții de la acvaristică îl numesc Bacopa Monieri, și Trei frați pătați îți va remedia anxietățile militare.

”Dacă te preocupă inflația, fă o infuzie de tătăneasă înainte de culcare și dimineața pe inima goală ia o linguriță de păstură proaspătă și vei vedea că aceste griji dispar ca prin farmec. Realinierea chakrelor financiare e un joc”, îi luminează Olivia pe români.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
23 martie 2022 16:59
Citește mai mult despre: ceai roiniță olivia steer tătăneasă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult