OMS avertizează că marijuana are efecte secundare grave și l-a dat exemplu pe Tudor Chirilă

Deși a fost legalizată în mai multe țări civilizate și este încă interzisă în țările de doi lei, marijuana nu este un drog așa ușor pe cum crede lumea. Este ceea ce ne-a avertizat și Organizația Mondială a Sănătății, care spune că consumul prelungit duce la prosteală pe termen lung. OMS a exemplificat detaliile studiului cu Tudor Chirilă, ca să ne și sperie un pic.

„Mai țineți minte când era Tudor Chirilă talentat și făcea melodii de-alea mișto, cu Sfântul Petru și Calul din Marlboro? Vă place acum ce cântă, după 20 de ani de tras marijuană pe nas? Spuneți sincer, vă place muzica aia inferioară și generică pe care o scoate de câțiva ani încoace? De ce cântă așa de prost, aveți comunism iar în țară”, a explicat șeful OMS, dr. Pierre du Cebal.

Drogul marijuana este interzis în România, statul permițând doar droguri care fac sigur rău, cum ar fi țuica falsificată, aia de îi zice „pălincă originală de la tata”, otrava cu apă și țigările. În privința marijuanei, întrucât nu sunt studii concluzive care să arate că face, cu adevărat, rău celor care-l consumă, acesta nu poate fi oferit populației la liber și este ilegal.

Scris de Ef
16 august 2018 12:08
Citește mai mult despre: marijuana Tudor Chirila

Alte articole

Vezi mai mult