Operaţie dificilă la Bucureşti! Medicii îi scot unui tânăr din cap melodia cu “Ca o apă cristalină”

Viralele de pe Youtube fac victime în Capitală! Un tânăr de 26 de ani e supus unei operaţii extrem de dificile la spitalul Floreasca, unde o echipă de chirurgi de top încearcă de mai bine de 6 ore să-i scoată din cap melodia cu “Ca o apă cristalină”, pe care a auzit-o din greşeală în urmă cu câteva săptămâni.

În urmă cu câteva zile, mama tânărului a povestit pentru ‘Viaţa medicală’ drama prin care trece fiul său: “Nu ştiu de unde a prins refrenul ăla tâmpit, dar ajunsese să îl fredoneze şi în somn. Uneori se oprea, şi speram să-i fi trecut, dar după câteva minute începea din nou să lălăie: ‘Ca o apă cristaliiinăăă…’.”

“Am încercat tratamente naturiste: i-am pus sunete din pădure, susur de cascade montane, dar toate îi aminteau de melodia aia sinistră. Medicul de familie ne-a sugerat să-i punem toate cele 3 piese de la Radio Zu, dar nici una nu voia să se lipească de el. Acum am ajuns la cuţit. Mi-e foarte frică pentru fiul meu, dar sper că medicii vor reuşi să i-o scoată din cap.”

“Mi-e groază când mi-l imaginez stând acolo, cu craniul desfăcut, viaţa atârnându-i de un fir de aţă în timp ce chirurgul îi desprinde mizeria aia siropoasă de pe creier cu un cleşte, notă cu notă…”, a izbucnit în lacrimi mama victimei.

Dacă operaţia va reuşi, tânărul va fi supus săptămâna viitoare unei noi intervenţii. “Trebuie să-i scoatem din cap şi videoclipul. Altfel îşi poate aminti melodia şi toată munca noastră va fi fost în van”, a confirmat un chirurg, avertizând că piesa e deosebit de contagioasă şi recomandând evitarea internetului până la stingerea principalelor focare.Times
New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe
Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în
secţiunea Times New Roman TV.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

10 decembrie 2014 15:04

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult