Einstein din Carpați! O soluție ingenioasă la problema nunților a fost descoperită în luna aceasta de un român, care preferă să rămână anonim. Invitat la 174 de nunți doar în această toamnă, acesta a pus căcat în plicul destinat unor miri la care nu putea să ajungă, apoi a expediat plicul.plic_nunta_capcana.jpg

”N-am ales o nuntă la întâmplare, ci o nuntă la care știam că va fi dar cu strigare. Am filmul de la nuntă de la cineva, nu de la miri, că ăia nu-mi răspund la telefon. Se vede clar cum plicul meu e deschis, spre oroarea mesenilor. Undeva în fundal e tortul, care tocmai venise, plin cu artificii. În momentul ăla a izbucnit panica, se aud urletele îngrozite, apoi filmul se întrerupe. Am auzit că cameramanul ar fi suferit un atac de panică”, spune genialul român.

Pentru că românii sunt extrem de bârfitori, gestul acestuia a ajuns rapid la cunoștința tuturor prietenilor și rudelor, oricât de îndepărtate. Aceștia nu doar că i-au trimis plicuri cu retrageri de invitații, dar nici nu-l mai sună și unii trec pe trotuarul celălalt când îl văd, din respect. Inteligentul conațional e acum relaxat: ”Viața mea e de acum wedding-free. Pot să încep să strâng bani de apartament”.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Saturday, 13.10.2018 10:22 IT & Știința

National Cinematografic