Orban, nou atac la IT-iști: Să stea mai puțin cu nasu-n calculator că își strică ochii

Cântărețul și liderul politic Ludovic Orban a continuat, și în această dimineață, atacurile împotriva IT-iștilor și categoriilor sociale similare. Acesta a cerut ca IT-iștii să nu mai stea cu nasu în calculator toată ziua și să mai iasă și afară la soare că-și strică ochii.

„Toată ziua cu ochii-n monitor, păi ți-i strici domnule. Pe vremea mea ieseam afară cu prietenii, cu chitara. nu stăteam toată ziua în birou. Ce muncă-i asta, traca tranca pe claviatura de la ordinator? Păi ăstora le dăm noi scutire la impozit în loc să dăm celor cu sudoare cărora se construiește această țară? Hai, marș afară”, a declarat președintele PNL.

Deși i s-au prezentat cifre cu impactul bugetar al acestei măsuri și ce ar însemna eliminarea scutirii de impozit, Ludovic Orban nu a vrut să audă. „Nu mă păcăliți pe mine cu matematica sau statistici, din cifre poți să faci orice. Așa, dacă te uiți la cifre, eu nu am muncit decât un an în toată viața mea. Asta nu înseamnă că nu mă pricep la muncă, am văzut sute, poate mii de oameni care munceau, știu exact despre ce vorbiți” a mai spus liderul PSD PNL.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

5 iunie 2019 08:52
Citește mai mult despre: ludovic orban

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult