Semnal de alarmă tras de Organizația Mondială a Sănătății! În ultimii ani a început să se manifeste tot mai des o anomalie printre bărbații trecuți de 30 de ani, cărora efectiv nu le mai crește burta de bere. OMS spune că situația este cu atât mai îngrijorătoare cu cât acești bărbați nu dau importanță problemei și nu iau măsuri pentru remedierea ei.

barbat_vs_pitiponc.jpg ”O dezvoltare armonioasă a corpului masculin presupune obligatoriu o burtă de bere după 30 de ani, recomandabil chiar mai devreme”, spune Pierre de Cebal, specialist OMS. ”Iar orice absență a burții de bere este o malformație, este ceva extrem de deranjant din punct de vedere estetic. Practic, e ca și cum femeilor nu le-ar crește deloc sâni. Cum, cum să nu faci burtă de bere după 30 de ani?!”

Specialistul OMS spune că un prim pas pentru rezolvarea acestei malformații este eliminarea unor curente nocive pentru corpul masculin. ”Tâmpenii precum veganismul, fitness-ul, renunțarea la alcool sau altele similare ar trebui interzise”, spune Pierre de Cebal. ”Iar bărbații trecuți de 30 de ani ar trebui obligați să iasă cel puțin o dată pe săptămână la bere cu băieții, de unde să nu poată pleca mai repede de cinci beri băute. Bărbații trebuie să rămână bărbați, nu să se transforme în femei!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 07.03.2018 18:43 IT & Știința

National Cinematografic