Organizația Mondială a Sănătății atrage atenția că sunt bărbați trecuți de 30 de ani care n-au burtă de bere

Semnal de alarmă tras de Organizația Mondială a Sănătății! În ultimii ani a început să se manifeste tot mai des o anomalie printre bărbații trecuți de 30 de ani, cărora efectiv nu le mai crește burta de bere. OMS spune că situația este cu atât mai îngrijorătoare cu cât acești bărbați nu dau importanță problemei și nu iau măsuri pentru remedierea ei.

”O dezvoltare armonioasă a corpului masculin presupune obligatoriu o burtă de bere după 30 de ani, recomandabil chiar mai devreme”, spune Pierre de Cebal, specialist OMS. ”Iar orice absență a burții de bere este o malformație, este ceva extrem de deranjant din punct de vedere estetic. Practic, e ca și cum femeilor nu le-ar crește deloc sâni. Cum, cum să nu faci burtă de bere după 30 de ani?!”

Specialistul OMS spune că un prim pas pentru rezolvarea acestei malformații este eliminarea unor curente nocive pentru corpul masculin. ”Tâmpenii precum veganismul, fitness-ul, renunțarea la alcool sau altele similare ar trebui interzise”, spune Pierre de Cebal. ”Iar bărbații trecuți de 30 de ani ar trebui obligați să iasă cel puțin o dată pe săptămână la bere cu băieții, de unde să nu poată pleca mai repede de cinci beri băute. Bărbații trebuie să rămână bărbați, nu să se transforme în femei!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
7 martie 2018 16:03

Alte articole

Vezi mai mult