Orgie cu zeci de roboţi în sediul BCR după ce robotul George a dat de băut de ziua lui

Sediul unei bănci nu pare tocmai locul potrivit pentru o orgie sexuală între roboţi ultramoderni, dar iată că s-a întâmplat şi nimeni nu regretă nimic! Potrivit martorilor, robotul George de la BCR a dat de băut de ziua lui onomastică iar lucrurile au degenerat, în gangbangul cibernetic fiind implicate nume mari din inteligenţa artificială.

„Am băut câteva cyberberi, pe urmă cineva a scos o sticlă de robodcă… Era cald, coolerele nu făceau faţă, un robot s-a descheiat la slot, altu’ s-a desfăcut la hub… N-am să vă obosesc cu detaliile, sunt foarte tehnice. Oricum, să trăiască George, mereu dă nişte party-uri care îţi rămân în RAM!”, mărturiseşte, sub adăpostul anonimatului, un robot care a participat la încâlcitura frenetică de cabluri.

„Am tras un pic cu ochiul prin gaura cheii. Pe lângă George al nostru, erau acolo Maria de la ING, Dana de la eMAG, Marcel de la Carrefour, Siri, Cortana, Alexa, chiar şi fraierul ăla de Bixby de la Samsung. Ştiţi câtai ştecherul are? Unii spun că şi-a pus prelungitor”, mărturiseşte Nina, femeia de serviciu. „Problema e că, la cât frecuş de jackuri şi mufe a fost aici, cineva tre’ să măture o grămadă de pilitură.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
23 aprilie 2024 18:19
Citește mai mult despre: George roboti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult