(P) Nostradamus de România? Un suporter susţine că ghiceşte scorurile cu caşcaval Delaco

În ciuda surprizei etapei, egalul lui Dinamo cu Gaz Metan nu l-a luat pe nepregătite pe Mihăiţă Gâlmă din Bujoru, Teleorman. Bărbatul a bifat corect toate rezultatele meciurilor disputate în Liga I, dar nu a mai apucat să înscrie biletul la pronosport. Mihăiţă susţine că după ce a mâncat 4 felii de caşcaval Delaco, brusc lucrurile au devenit foarte clare.

„S-a făcut aşa ca un tunel şi eu eram acolo la meci, la finalul meciului, că vedeam tabela de marcaj pe care scria scorul. Am văzut scorurile la toate meciurile scrise cu foc. Mi s-a mai întâmplat la alegeri, în noiembrie 2014, ştiu că i-am zis lu’ mama că o să câştige neamţu’, dar nu m-a crezut şi mi-a zis să beau mai puţin că m-am dilit. Dar e de la caşcaval”, declară Mihăiţă.

Cei de la Delaco spun că de multe ori premoniţii extraordinare au fost declanşate de caşcavalul Delaco. O sursă care şi-a dorit anonimatul a confirmat că DNA-ul foloseşte caşcavalul Delaco în dosarele complicate, unde informaţiile sunt contradictorii şi cercetările trenează.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

29 august 2016 14:54
Citește mai mult despre: cascaval delaco Nostradamus

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult