(P) Studiu controversat: Bărbaţii care termină primii sunt de fapt mai fericiţi

Cercetătorii Universităţii “V. Zaici” din Moscova au dat publicităţii rezultatele preliminare ale unui studiu controversat! Potrivit savanţilor, bărbaţii care termină primii transferul unor fişiere de mari dimensiuni sunt mai fericiţi decât confraţii lor care au de aşteptat.

“Ar putea surprinde pe mulţi, dar bărbaţii care termină primii sunt mai apreciaţi şi de soţiile lor”, spune Svetlana Klikaiceva, coordonatoarea studiului. “În domeniul transferului de fişiere, evident, la ce vă gândeaţi? În cadrul studiului nostru, cel mai repede au terminat bărbaţii care au apelat la serviciile transfer.ro. În mod surprinzător, deşi termină atât de repede, tot ei se laudă cu cele mai mari dimensiuni: până la 4,7 GB, cu doar 20 de cenţi”.

“Până să aflu secretul, şi mie îmi lua trei zile să termin”, a adăugat cercetătoarea, “un fişier de atâţia giga, fireşte. Asta dacă îl terminam, că uneori rămânea blocat la jumate sau dădea eroare. Din fericire, acum ştiu secretul. Pot termina în timp record, exact ca bărbaţii din studiul meu.”

Articol recomandat de transfer.ro.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de TNR
20 iunie 2013 09:20

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult