Mobilizare exemplară a slugilor PSD-ului! După ce Liviu Dragnea a dat un telefon, pădurea MUIE PSD apărută pe Waze lângă Iași a dispărut, fiind defrișată de UDMR. Martorii spun că nici nu s-au auzit drujbele în zonă, deci ungurii probabil au tăiat copacii cu dinții, precum castorii.padurea_muie_psd.jpg

”Dispariția pădurii MUIE PSD nu e o mare problemă, pentru că peste tot în țară, practic în toate localitățile, există pepiniere MUIE PSD și în curând vom avea păduri MUIE PSD peste tot. Nu pot ei să defrișeze câtă MUIE putem noi să plantăm”, precizează Decebal Popescu, silvicultor Waze.

Eforturile PSD de a contracara mișcarea MUIE PSD sunt date peste cap de multe ori chiar de către slugile lor din instituțiile statului. Un exemplu ar fi Poliția Rutieră, care din greșeală ar fi scris MUIE PSD din radare amplasate prin boscheți pe un drum național.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 10.08.2018 10:07 IT & Știința

National Cinematografic