Până la montarea aparaturii, în incinta laserului de la Măgurele vor fi organizate nunţi

Clipe de vis, alături de alesul inimii și cei dragi! Asta promit coordonatorii proiectului celui mai mare laser din lume, până vin instalațiile principale. În incintă se vor organiza nunți, și între timp a fost pus în funcțiune un laser mai mic, experimental, care va funcționa ca stroboscop pentru ringul de dans din incintă.

”Avem o capacitate de 400 de invitați, care pot fi aranjați la mese în mai multe modalități. Putem chiar oferi un separeu pentru nași, socri și rude mai apropiate, în incinta reactorului, unde am pus și o arcadă frumoasă, din baloane umplute cu argon. Instalația audio ajunge până la 4 Gigawați, dacă nuntașii vin cu plutoniul de acasă”, spune Paul Fleishman, savant român.

Savanții de la Măgurele spun că sunt nevoiți să organizeze nunți pentru că nu primesc fonduri pentru cercetare și adună banii din comisioane și bacșișuri, fiind și ospătari în timpul nunților. Aceștia se ocupă și de catering, punând în funcțiune primul robot care învelește sarmale, iar la aperitiv servesc ridichi hidroponice, crescute de androizi inteligenți, programați să țină și nuntașii de cap dacă le vine rău.

Cei care s-au căsătorit deja la Măgurele spun că nunta a fost reușită, friptura a fost servită foarte precis, grație ceasului atomic din instituție, iar roboții sunt prietenoși și dansează cu fetele singure.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
27 martie 2015 12:27
Citește mai mult despre: dans laser Magurele nasi nunta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult