Victorie cu peripeții pentru fanii Simonei Halep din București. Un cetățean inconștient din Berceni se uita la meci cu geamul deshis și răgetele animalice ale rusoaicei Maria Șarapova au fost interpretate de populație ca fiind alarma antiaeriană. Mii de bucureșteni s-au adăpostit în subsolurile blocurilor, speriați că ne bombardează ungurii.sarapova_alarma_antiaeriana.jpg

”A fost prima oară când am auzit sirena de bombardament în cartier”, spune Mioara Papuc, din Balta Albă, la 4 km de epicentrul urletelor. Aceasta e convinsă că i-au fost montate pe bloc nu una ci două sirene, date la maxim.

Au existat cazuri extreme în care unii cetățeni și-au spart timpanele, ca să nu mai audă urletele Șarapovei, care se auzeau mult mai tare decât sirenele ambulanțelor. Ca să scape de înfiorătoarele sunete, unii au recurs la gesturi disperate, precum pornirea tuturor bormașinilor din bloc, dar degeaba.

În cele din urmă, o patrulă de polițiști a intervenit și i-a stins televizorul, pentru că agenții nu mai auzeau manelele din mașină.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 04.10.2017 22:19 IT & Știința

National Cinematografic