Victorie cu peripeții pentru fanii Simonei Halep din București. Un cetățean inconștient din Berceni se uita la meci cu geamul deshis și răgetele animalice ale rusoaicei Maria Șarapova au fost interpretate de populație ca fiind alarma antiaeriană. Mii de bucureșteni s-au adăpostit în subsolurile blocurilor, speriați că ne bombardează ungurii.sarapova_alarma_antiaeriana.jpg

”A fost prima oară când am auzit sirena de bombardament în cartier”, spune Mioara Papuc, din Balta Albă, la 4 km de epicentrul urletelor. Aceasta e convinsă că i-au fost montate pe bloc nu una ci două sirene, date la maxim.

Au existat cazuri extreme în care unii cetățeni și-au spart timpanele, ca să nu mai audă urletele Șarapovei, care se auzeau mult mai tare decât sirenele ambulanțelor. Ca să scape de înfiorătoarele sunete, unii au recurs la gesturi disperate, precum pornirea tuturor bormașinilor din bloc, dar degeaba.

În cele din urmă, o patrulă de polițiști a intervenit și i-a stins televizorul, pentru că agenții nu mai auzeau manelele din mașină.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 04.10.2017 22:19 IT & Știința

National Cinematografic