Panică! Tulpina japoneză, care îți dă chef de muncă, descoperită în România

Pericol uriaș în țara noastră! Tulpina mutant de Covid 19, descoperită în Japonia, a ajuns pe teritoriul nostru. Noua tulpină dă simptome grave. Cei afectați sunt apucați subit de un chef de muncă, încă din a treia zi de la infectare. Bieții oameni sunt terminați, încep să-și ceară scuze dacă întârzie chiar și un minut la serviciu!

”Soțul meu a fost infectat. După cinci zile deja avea două joburi. M-a infectat și pe mine. Cel mic probabil că are și el, că a început să-și facă temele, inclusiv pentru meditație, fără să-l mai împing eu de la spate. Iar eu am început să gătesc!”, spune Mioara, din București disperată de virusul nemilos.

Se pare că tulpina japoneză atacă mai ales persoanele care au o anumită predispoziție genetică: ”Dacă ai avut în familie pe cineva căruia i-a plăcut munca, nu scapi”, explică geneticianul Decebal Popescu. Până acum, în Vaslui și Teleorman nu au fost depistate cazuri. Cele mai multe sunt în zona Ardealului, deci e posibil ca vecinii de peste munți să fi avut legături cu munca în trecut.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
6 aprilie 2021 14:30
Citește mai mult despre: japonia muncă tulpină virus

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult