Paradox! Deşi nu găseşte nimic în geantă, o femeie găseşte imediat şosete aruncate prin casă

O nouă problemă femeiască tulbură savanții din lumea întreagă. Deși e incapabilă să găsească obiecte în propria geantă, o femeie are totuși capacitatea de a observa amprente lăsate pe geamuri, șosete aruncate, sau încălțăminte lăsată în fața ușii de către bărbatul ei.

Savanții spun că femeia are un al șaptelea simț, sau poate chiar un al optulea simț, cu care știe dacă bărbatul a pus haine colorate și albe în aceeași tură de spălare, și o îndeamnă să facă scandal.

Studiul arată că sindromul are și o formă hiper-agresivă, ușor de recunoscut după fraza cheie ”Hainele astea sunt curate sau murdare? De ce le-ai lăsat înșirate aici? Crezi că ai servitori?”. Li se recomandă celor care aud această frază să părăsească imediat incinta și se refugieze urgent într-o cârciumă.

”E fabulos. Femeia poate să-și caute ore în șir mașina prin parcare, dar cumva știe într-o microsecundă dacă soțul ei trece pe lângă o scamă fără să o ridice. Chiar dacă e în altă cameră”, spune savantul Decebal Popescu. ”Acum vă rog să mă scuzați, trebuie să duc gunoiul, că dacă vine colega mea de laborator vede că nu l-am dus, mă omoară”, a mai declarat Decebal Popescu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
21 martie 2015 09:10
Citește mai mult despre: decebal popescu geanta haine sindrom sosete

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult