Paradox. Studenții la Poli au mai multe bătături în palmă decât cei la Construcții

Economia este dinamică, situația se schimbă de la minut la minut, și lucruri pe care le consideram normal în urmă cu 20 de ani nu mai sunt la fel de normale acum. Orice om care trăiește în viața reală, nu cea din birouri și ministere, știe care sunt adevărații pălmași ai țării.

E suficient ca acel om să facă cunoștință cu un student la de Poli, să aibă curaj să dea mâna cu el, să înțeleagă ce înseamnă o strângere de mână puternică. „Da, am mare forță în antebraț, și am bătăturile astea în palmă, pentru că lucrez mult cu mâinile. Câteodată, când stai noaptea pe calculator și colegii au ieșit în oraș pe centru, știi că trebuie să dai în tastatura aia ca la Rovine, să iasă codul. E-adevărat, mă grăbesc, câteodată lovesc cu toată palma, de-aia am bătături în ea”, a explicat un student la Poli.

Și este normal, pentru că spre deosebire de sectorul construcțiilor, unde joburile sunt puține, și nu este neapărat nevoie de facultate pentru așa ceva, în industria IT acestea sunt în continuare în creștere. Efectiv, orice om poate observa cum sunt mult mai multe joburi bine plătite în zona în care dai cu palma în tastatură decât în orice alt domeniu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

30 mai 2023 13:00
Citește mai mult despre: it joburi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult