Fenomen paranormal în ţara noastră. Numeroase femei trecute de 45 de ani susţin că nu mai sunt observate deloc, nici pe social media şi nici în viaţa reală, devenind practic invizibile. Cele mai invizibile sunt femeile de peste 45 de ani divorţate şi cu un copil, care nu sunt văzute nici dacă se îmbracă doar cu dresuri şi-şi pun pene pe cur.femeie_invizibila_45.jpg

Invizibilitatea sporeşte pe măsură ce înaintează în vârstă, până spre limita de pensionare, când femeile devin din nou vizibile, dar doar ca să li se ceară bani sau să aibă grijă de nepoţi.

“După ce am făcut 45 ani, bărbaţii trec pe lângă mine, se izbesc de mine, nici nu realizează că exist. N-am mai primit un Like pe Facebook după ce a apărut că am împlinit 45 de ani. Am primit 174 de la mulţi anuri şi pe urmă linişte”, spune Mioara Papuc, din Bucureşti, femeie invizibilă.

Oamenii de ştiinţă spun însă că au vrut să analizeze fenomenul, dar aparent nu s-a prezentat nimeni, în timp ce femeile de peste 45 de ani susţin că era sala de aşteptare plină la laborator: “Noi ne vedem între noi, dar nu suntem văzute de ceilalţi”, spun femeile invizibile.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 30.01.2020 16:41 IT & Știința

National Cinematografic