Părinţii unui student s-au săturat să le tot ceară mâncare: “Ce, tu n-ai Bringo?”

Marcel Constantin, cunoscut ca Bebe printre colegii săi de cămin, a avut parte de șocul vieții sale când în anul doi de facultate a primit un mesaj extrem de agresiv de la părinții care l-au crescut și l-au hrănit cu zacuscă până la 20 de ani. „Ne ia de fraieri! Păi el e la București, ce, n-are Bringo?”, spun părinții acestuia.

Doamna Constantin a fost cea mai vehementă în discuția avută cu reporterii unei importante televiziuni locale. „Drept cine ne ia, niște fraieri din provincie sau ce? Păi nu de-aia l-am trimis la școală la Capitală, să scăpăm de figurile astea? Dacă voia zacuscă trimisă pe tren sau prin poștă puteam să-l dăm și la Universitatea din Mizil, că și acolo erau locuri la jurnalism”, a explicat doamna Constantin.

Domnul Constantin, cunoscut printre colegii săi de muncă de la service drept „nea Bebiță”, a și explicat câteva aspecte tehnice. „E simplu, tati, deschizi aplicația Bringo, vezi ce magazine ai în zonă și chemi băiatu’ să-ți aducă, e ca la piese de schimb. Ce, vrei să te sui tu pe mașini, autobuze și alte alea când ai băut deja trei beri? Dai un ban, dar ești boier, ce mama naibii!”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

17 octombrie 2019 11:50
Citește mai mult despre: student

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult