Pasagerii avioanelor Boeing 737 MAX vor putea aplauda înainte de decolare, că nu se știe

Până la identificarea și remedierea problemelor cu care se confruntă avioanele 737 MAX, șefii Boeing au decis să facă o concesie importantă: toți călătorii care zboară cu modelul 737 MAX vor avea voie să aplaude înainte de decolare fără să riște să fie dați jos din avion.

”E dreptul fiecărui călător să aplaude, așa că, dacă nu îi putem oferi certitudinea unor aplauze la aterizarea în siguranță a avionului, e firesc să permitem acest gest înainte de decolare”, a spus CEO-ul Boeing. ”Călătorii vor fi chiar încurajați să aplaude înainte, că nu se știe niciodată.”

Șeful Boeing a adăugat că pasagerii modelului 737 MAX sunt extrem de încântați de zboruri. ”Dacă i-ați vedea ce fericiți sunt la aterizare, n-ați mai spune că lumea ne evită”, spune el. ”Călătorii noștri aplaudă de trei ori mai zgomotos la aterizare decât cei care zboară cu alte avioane. Iar unii efectiv urlă de fericire, se ridică în picioare și dansează, ba chiar am avut și cazuri în care pasagerii au aprins torțe. Atât de încântați sunt când aterizează cu avioanele noastre.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
5 aprilie 2019 16:36
Citește mai mult despre: aplauze avion boeing

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult