Pentru că Petre Daea e prea fumat ca să facă ceva, Uniunea Europeană ia în sfârșit o măsură inteligentă în problema epizootiei de pestă porcină africană. Pentru că principalele focare au fost identificate, acum se concentrează pe prevenirea răspândirii, așa că pașaportul lui Șerban Nicolae a fost anulat.serban_nicolae_sarma_nas.jpg

Șerban Nicolae are toate simptomele pestei porcine. Pete roșii pe gușă și pe urechile clăpăuge, comportament irațional, precum promovarea legilor care îi fac scăpați pe infractori, dar și îngroșarea grohăitului, semn că pesta i-a afectat și corzile vocale cu care spune porcării. Cu toate astea, cunoscutul pesedist a fost văzut la bordul unor aeronave Tarom, singura companie care permite porcilor să zboare, cu mari eforturi financiare din bani publici.

UE recomandă dezinsecția cotețului, schimbarea stratului de paie și trecerea pe antibiotice, dar Șerban Nicolae refuză. Îngrijitorii spun că nu vrea decât grațiere și amnistie, deci boala e într-un stadiu foarte avansat și se recomandă sacrificarea.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Friday, 07.09.2018 13:20 IT & Știința

National Cinematografic