Paşaportul lui Şerban Nicolae a fost anulat, pentru a preveni răspândirea pestei porcine

Pentru că Petre Daea e prea fumat ca să facă ceva, Uniunea Europeană ia în sfârșit o măsură inteligentă în problema epizootiei de pestă porcină africană. Pentru că principalele focare au fost identificate, acum se concentrează pe prevenirea răspândirii, așa că pașaportul lui Șerban Nicolae a fost anulat.

Șerban Nicolae are toate simptomele pestei porcine. Pete roșii pe gușă și pe urechile clăpăuge, comportament irațional, precum promovarea legilor care îi fac scăpați pe infractori, dar și îngroșarea grohăitului, semn că pesta i-a afectat și corzile vocale cu care spune porcării. Cu toate astea, cunoscutul pesedist a fost văzut la bordul unor aeronave Tarom, singura companie care permite porcilor să zboare, cu mari eforturi financiare din bani publici.

UE recomandă dezinsecția cotețului, schimbarea stratului de paie și trecerea pe antibiotice, dar Șerban Nicolae refuză. Îngrijitorii spun că nu vrea decât grațiere și amnistie, deci boala e într-un stadiu foarte avansat și se recomandă sacrificarea.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
7 septembrie 2018 11:20
Citește mai mult despre: epizootie pasaport pesta porcina Serban Nicolae

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult