Patriarhia contrazice declarațiile preotului: Doar cei din zodia Pești fac solzi!

Îndemn la calm și rațiune, venit de la cel mai înalt nivel al BOR. Patriarhul a contrazis ferm cele rostite de preotul paroh din Neamț, cum că persoanele vaccinate se vor transforma în zombie și se vor trezi cu solzi pe ei. De fapt, doar cei din zodia Pești vor face solzi, precizează Patriarhul Daniel.

Patriarhul a catalogat afirmațiile preotului drept ”halucinante”. ”Astea sunt scorneli! Știința a demonstrat deja că cei din zodia Taur nu pot face solzi de la vaccin, pentru că taurii sunt mamifere”, a spus Patriarhul. El îndeamnă preoții să nu mai creadă toate conspirațiile și să nu le mai împuie capul enoriașilor cu astfel de povești: ”Rezumați-vă la Adevăr, spuneți-le că oamenii pot învia, că pot merge pe apă, că se pot înălța în cer și alte adevăruri științifice din Biblie”.

”Misiunea noastră e să convingem oamenii să se vaccineze, ca să scăpăm de pandemie, oamenii să vină iar în biserici și încasările să revină la normal”, a mai spus Patriarhul.

Patriarhia a mai declarat că din fericire doar 2% din români se nasc în zodia Pești, și aceștia oricum ajung în iad, așa că nu prea contează dacă se vaccinează sau dacă fac solzi de la vaccin. Patriarhul a mai îndemnat încă o dată preoții să nu mai primească în biserici românii născuți în Pești, care oricum nici nu au dreptul să fie îngropați în cimitirele ortodoxe, ”din motive pe care le știm cu toții, n-are sens să reamintim ce soi de oameni sunt cei născuți în Pești”, spune purtătorul de cuvânt BOR.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
9 iunie 2021 11:06
Citește mai mult despre: Patriarh solzi vaccin

Alte articole

Vezi mai mult